a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Спунбонд тканина

 • Black Spunbond Non-woven Fabric

  Црна Спунбонд неткана тканина

  Ниво: Црна спунбонд неткана тканина
  Тип: Балцк спунбонд крпа за маску за лице
  Боја Црна
  Величина: 17,5 цм, 19,5 цм, прилагођено
  Паковање: према величини
  Материјали: 100% полиетилен


 • Customized Colorful 100% PP Spunbond non woven Fabric

  Прилагођена шарена 100% ПП Спунбонд неткана тканина

  Ниво: Шарена Спунбонд тканина

  Тип: Спунбонд неткана тканина

  Боја: бела/плава или прилагођена

  Ширина: 17,5 цм, 19,5 цм, 26 цм, прилагођено

  Тежина: 25 г/м2, 30г/м2, 35г/м2, 50г/м2, Прилагођено

  Паковање: према величини

  Материјали: 100% полиетилен