a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

ОЕМ услуга

 • OEM KN95 Protective Face Mask

  ОЕМ КН95 заштитна маска за лице

  Ниво: Н95 Заштитна маска за лице са ЦЕ сертификатом

  Тип: 5-слојни, омча за уши, уграђена копча за нос, стерилна

  ПФЕ: ≥ 95%

  БФЕ: ≥ 99%

  Величина: 16*10,5 цм

  Паковање: 10 ком/кутија

  Материјали: 2 неткана слоја, 2 унутрашња слоја растопљена, памук који се загрева

  Боја: Бела/ОЕМ доступна

  Стандард: ЕН149-2001-А1-2009/ГБ2626-2019


 • OEM N95 Protective face mask

  ОЕМ Н95 Заштитна маска за лице

  Ниво: Н95 Заштитна маска за лице са ЦЕ сертификатом

  Тип: 5-слојни, омча за уши, уграђена копча за нос, стерилна

  ПФЕ: ≥ 95%

  БФЕ: ≥ 99%

  Величина: 16*10,5 цм

  Паковање: 10 ком/кутија

  Материјали: 2 неткана слоја, 2 унутрашња слоја растопљена, памук који се загрева

  Боја: Бела/ОЕМ доступна

  Стандард: ЕН149-2001-А1-2009/ГБ2626-2019


 • OEM 3-layer disposable medical Face Mask

  ОЕМ 3-слојна медицинска маска за лице за једнократну употребу

  Ниво: 3-слојна медицинска маска за лице са ЦЕ сертификатом

  Тип: 3-слојни, омча за уши, уграђена копча за нос, нестерилна

  БФЕ: ≥ 99%

  Величина: 17,5*9,5 цм

  Паковање: 50ком/кутија или 10ком/кеса

  Материјали: 2 неткана слоја, 1 унутрашњи слој који је дуван топљењем

  Боја: Бела/плава

  Стандард: ЕН14683 Тип ИИР / ИИ-0469-2011