a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Н95 Маска за лице

 • N95 Protective Face Mask

  Н95 Заштитна маска за лице

  Ниво: Н95 Заштитна маска за лице са ЦЕ сертификатом

  Тип: 5-слојни, омча за уши, уграђена копча за нос, стерилна

  ПФЕ: ≥ 95%

  БФЕ: ≥ 99%

  Величина: 16*10,5 цм

  Паковање: 10 ком/кутија

  Материјали: 2 неткана слоја, 2 унутрашња слоја растопљена, памук који се загрева

  Боја: Бела/ОЕМ доступна

  Стандард: ЕН149-2001-А1-2009/ГБ2626-2019